Fibaro vezérlő modulok, a feladatok pontos végrehajtásáért.

A Fibaro vezérlő modulok biztosítják a szükséges parancsok végrehajtását fizikálisan. Mint például egy redőny fel vagy leengedését, egy ledlámpa fel-le kapcsolását. Ezek a modulok szorosan együttműködnek a központi vezérlő egységgel (Home Center 2), illetve így a szenzorokkal is. A programozáson keresztül így vlósul meg az adott feladat az okosotthon rendszerben.

Természetesen, mindig az éppen aktuális feladahoz kell modult választanunk. Van olyan helyzet, ahol több megoldása is van egy adott okosotthon feladatnak. Illetve többféle modult is felhasználhatunk a megoldáshoz.

Fibaro vezérlő modulok

Fibaro RGBW Controller

Tökéletes ledvezérlés, színek, fényerő szabályzás egyaránt. Az RGBW vezérlő modul a 3 vagy 4 színű LED szalagokat képes szabályozni, így adva a világítás több millió színkombinációját.

wall plug

Fibaro Wall Plug

A FIBARO Wall Plug egy távoli elérésű kimeneti adapter. Bármely, 2500W felvett teljesítménynél kissebb elektromos készülék csatlakoztatható hozzá. Fogyasztásmérési funkció.

Fibaro Redőnyvezérlő

Redőnyök, reluxák, kert kapuk, garázs kapuk, motoros napernyő, motoros napellenző, szalagfüggöny, zsaluziák vezérlésére.

relay switch

Fibaro Relay Switch

Szimpla vagy dupla relé modul egy elektromos eszköz vezérlő. Kis méretének köszönhetően fali kapcsolók dobozába is könnyedén szerelhető, vagy bárhol alkalmazható, ahol egy legfeljebb 2500W teljesítményű elektromos eszköz vezérlését kell megoldani.

Fibaro Dimmer2

A FIBARO Dimmer 2 egy olyan speciális fényerőszabályzó modul, melyet világítási körök vezérlésére terveztek. Segítségével automatizálhatjuk, időzíthetjük, illetve távolról kapcsolhatjuk és szabályozhatjuk eszközeinket.

Ledvezérlés Fibaro RGBW modullal
Világítás vezérlése Fibaro relay Switch segítségével
Fényerővezérlés-Fibaro Dimmer 2
Fibaro vezérlő modulok
Teljes kontroll a modulokon keresztül

Céges oktatásunk keretén belül, Ön vagy kollégája elsajátíthatja a komplett Fibaro okosotthon rendszer telepítését, programozását. megismerheti a rendszer lehetőségeit, elemeit illetve az ebben rejlő lehetőségeket. Ahogy annak idején az okostelefon, most ez a szegmens megy keresztül elképesztő fejlődésen. Legyen cégével ennek részese, fejlesszen, hogy ne maradjon le a konkurenciától. Cégünk minden segítséget megad, ahhoz, hogy a területi partnerei felkészültek legyenek ezen az innovatív területen.

okosotthon fibaro

Bővebb információ a pécsi központunkban vagy elérehetőségeink egyikén.

Ingyenes konzultáció Önnek és cégének!

Ismerje meg a okosotthonok lehetőségeit!
Jelentkezem