Ingyenes okosotthon konzultáció, Önnek és cégének

Mire is jó, egy ingyenes okosotthon konzultáció?

 

Különböztesse meg magát a piacon, nyújtson többet a partnereinek, vevőinek, több profit mellett.

 

Legyen felkészült, hogy ki tudja elégíteni vevői, ezen a területen jelentkező igényeit.

ingyenes okosotthon konzultáció

Bevezetjük az okosotthonok felhasználásának rejtelmeibe.

Elmondjuk, hogyan tudna az okosotthonokon keresztül is, megfelelni a vevői és a piac igényeinek.

ingyenes okosotthon konzultáció
Építsen társasházakat, okosotthon tartalommal!

Milyen a most kialakult helyzet?

Dióhéjban:

2018-ban egyre jobban előtérbe kerülnek az okosotthonok, okosházak. Amíg pár éve, még mélyen a zsebbe kellett nyúlni annak, aki otthonát “okosítani” szerette volna, addig mára ez az összeg akár tizedébe is kerülhet. Megfizethető áron teheti valaki otthonát kényelmesebbé, biztonságosabbá, illetve gazdaságosabbá.

Az árak csökkenésével exponenciálisan megnövekedett az igény az így, már a tömegek számára is elérhetővé vált okosotthonokra, okosmegoldásokra.

Ezzel párhuzamosan az elmúlt pár évben szintén megnövekedett, az új építésű társasházak, sorházak, családi házak után a kereslet, építtetők, befektetők, illetve magánemberek részéről.

Az okosotthon begyűrűzése a köztudatba és a mindennapi életbe teremtett egy új nézőpontot és egy új szakmát Magyarországon.

A beruházóknak, építtetőknek figyelembe kell venni a magánszemélyek, családok, végfelhasználók új igényét, miszerint a házakban,lakásokban az általuk választott okosotthon megoldások telepíthetők legyenek.

Azok a vállalkozók akik nem gondolnak erre, piacot fognak veszíteni a közeljövőben. Ezt mutatja, az a tény is, hogy Magyarország legnagyobb lakópark építő cégei, már keresik a megoldásokat, arra, hogy az összes lakásuk “smarthome” ready legyen. Azaz, megfelelő technikai tartalommal legyen előkészítve, ha az új tulajdonos okosotthon rendszert szeretne új otthonába telepíteni.

Azok a projektet, amelyekből ezek az előkészítések, kigondolt fejlesztések hiányoznak, később sokkal nagyobb összegért és energiaráfordítással okosíthatók.

Ezért érdeke minden beruházónak, hogy találjon magának egy okosotthon partnert, akivel ezen a területen együtt tud működni és új szolgáltatással még jobban ki tudja szolgálni építtetőit, vevőit.
Ne veszítsen ügyfelet, azért, mert nem fordít kellő figyelmet erre a szegmensre.

Jelentkezzen ingyenes okosotthon konzultációnkra! Ismerje meg ezt a szegmenst, hogy ki tudja szolgálni ezt a meredeken felfelé ívelő keresletet.

Megbízható megoldásokat nyújtunk az Ön cégének, hogy ne maradjon le a versenytársaitól.

okos otthon okos lakás okos ház

Ingyenes Konzultáció Önnek!

Ismerje meg az okosotthonok rendszerét.
INgyenes