Figyelem, fontos információk lejjebb! A koronavírus miatt változik az oktatás! Nézd át az űrlapot!

Legyél, Te is Fibaro okos otthon telepítő! Indíts egy jövedelmező vállalkozást a vezeték néküli okos otthonok területén!

Miről szól pontosan az Okosotthon telepítő oktatás?

Előljáróban pár szót a kialakult körülményekről, az új szakmáról. Az okosotthonok elterjedésével, igény merült fel egy új szakma létrejöttére. Gyakorlatilag egy okosotthon szakszerű telepítése több részből tevődik össze.

Azt vettük észre, hogy hiába volt jó villanyszerelő valaki, ha nem konyított alap szinten a számítógépek kezeléséhez, alap informatikai feladatokhoz, akkor a második részt nem tudta megoldani. Fordítva éppen ugyanez volt a jellemző. Hiába van valakinek affinitása az informatikához, ha nem tud egy kapcsoló modult bekötni, akkor ott lesz problémája. Az első rész pedig ugyanolyan fontos, az érdeklődők informálása, kommunikáció a vevőkkel. Milyen egy jó árajánlat? Hogyan épül fel? Hogyan tudok okos otthon vállalkozást elindítani?

Egyeztetés, igények felismerése, éppen olyan fontos mint a műszaki rész. Azért, hogy mind műszakilag, mind a felhasználó szempontjából a legjbb rendszer tudjon megvalósulni, a legjobb ár-érték arányon.

Műszaki értelemben egyik rész szakmát sem kell teljesen elsajátítani, de bizonyos szinten tudni kell a feladatokat megoldani.

okosotthon telepítő

Informatikus részen, természetesen nem kell programnyelvet ismernünk, vagy hosszú kódokat irnunk. A Fibaro ezt egy nagyon jó grafikus prgramozói résszel oldotta meg. Ám azért ismernünk kell az alapokat és a felület működését.

Mindenképpen érdemes egy oktatáson részt vennie annak, aki el szeretne mélyedni ezen a területen. Telepítő szeretne lenni, vagy komplett okos otthon vállalkozást szeretne indítani.

Vezeték nélküli okos otthon rendszerek, azon belül a z wave-es rendszerek és a Fibaro rendszer elsajátítása az oktatás célja.

Okosotthon telepítő oktatás, amivel új szakmát adunk. Új lehetőségeket!

2-4 fős profi képzéseink alatt, minden szükséges információt és tudást elsajátítanak a jövőbeli okosotthon telepítők.

Okosotthon telepítő oktatás
okos otthon okos lakás okos ház

Miben más a mi oktatásunk? Miért válassz minket?

 • Műszaki oktatásunk 2 részből áll: Elméleti és gyakorlati oktatás (1-1 nap)
 • Oktatásunk sallangoktól mentes, nem raboljuk az idődet!
 • A gyakorlati oktatáson akár, már a saját okos otthon rendszereden is gyakorolhatsz!
 • Olcsóbban vásárolhatsz az oktatás után!
 • Technikai segítség ingyen!
fibaro okosotthon

Milyen előnyei vannak az okos otthon oktatásunknak?

 • Van gyakorlati oktatásunk!

Bevezettük a gyakorlati oktatást, mert azt vettük észre, hogy szimplán az elméleti műszaki tudás, nem elégséges a biztonságos induláshoz. Úgy szervezzük, hogy mindig egymást követő napon van a két oktatás. Így nem hül ki a megszerzett információ. Saját tapasztalatunk, hogy enélkül csak pénzkidobás bármilyen elméleti oktatás!

 • A műszaki oktatásunk gyakorlati tapasztalatokon alapul!

A műszaki anyagot mi állítottuk össze, a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás alapján. Az oktatásunk velős és sallangmentes. Nem az idődet akarjuk rabolni.

 • Maximum 3-4 fő van az oktatáson!

Azt vettük észre, hogy ennél magasabb létszám nem szerencsés. Az oktatáson résztvevők más sebességgel haladnak. Ráadásul sok embert flusztrál, ha nagyobb társaságban kell válaszolnia, kérdeznie. Jobban haladsz, ha csak pár ember van veled együtt.

 • Csak magadnak otthonra akarsz egy okos otthon rendszert? Hozzánk akkor is jöhetsz!

Mindenképpen Te akarod összerakni a rendszered, mert érdekel az okos otthon téma? Nálunk megszerezheted a tudást hozzá. Nem csak cégek, vállalkozók, telepítők jöhetnek hanem magáncélú ügyfelek, vevők is!

 • Ingyen parkolhatsz!

Nem kell parkolóhelyet keresgélned és egész napra kifizetned a parkolási díjat. Nálunk ingyen parkolhatsz!

 • Kivetítővel oktatunk, nálunk mindent látni fogsz!

Annak ellenére, hogy 2-3 fő van egyszerre jelen az oktatásokon, mindent megteszünk, hogy az információt hatékonyan tudjuk átadni. Ezért kivetítővel dolgozunk, hogy ne maradj le semmiről.

 • Nálunk az egész oktatás interaktív!

Végig oda vissza megy a kommunikáció, mert az vettük észre, hogy “a végén lehet kérdezni” kötöttség nem hatékony! Sokan a végén már fáradtak, nem akarnak kérdezni, elfelejtik a végére mit szerettek volna..Nálunk interaktivan lehet kérdezni az egész oktatás ideje alatt.

 • Kitérünk a villanyszerelésre is!

A gyakorlati oktatáson kitérünk a villanyszerelés alapjaira.

 • Már a gyakorlati oktatásra lehet saját okosotthon rendszered, nagykereskedelmi áron!!!

Meggyőződésünk, hogy aki ezzel vállalkozásszerűen akar foglalkozni, az vásárolni fog magának saját rendszert. Így azon tud otthon fejleszteni, gyakorolni. Nálunk rögtön  kedvezményes áron kapod a rendszeredet. Ha úgy akarod a gyakorlati oktatáson, azzal dolgozhatsz. Az oktatás után, pedig otthon összerakva folytathatod a munkát. Mellesleg lesz egy komplett okos otthon rendszered. 🙂

 • Érintünk marketing, sales alapokat is. Valamint az árajánlatkészítés alapjaival is megismerkedünk.

Életképes tudást adunk, hogyan, merre indulj el ezen a területen!

 • Az oktatásokon a vendégünk vagy!

Az oktatásokon a vendégünk vagy a kávékra, péksütire üdítőkre, hogy maximálisan az oktatásra tudj koncentrálni.

318798

Műszaki képzés

Kezdő telepítőknek
Bruttó Ft39900
Bruttó Ft 29900
 • Múszaki alapok
 • Rendszerismeret
 • Telepítés
 • Programozás
Ajándék!

Gyakorlati oktatás

Kezdő telepítőknek
Bruttó Ft39900
Bruttó Ft 29900
 • Rendszerregisztráció
 • Rendszerfrissítések
 • Virtuális feladatok, párosítás
 • Telepítés a gyakorlatban
 • Programozás, jelenetek megírása, logikák
Gyakorlat
képzések

Képzéseink alatt a tanulók elsajátítják a teljes rendszer működési elvét, munkafolyamatait. Kellő odafigyeléssel a képzések után képesek lesznek munkát vállalni és ezen a területen vállalkozást indítani. Ezért vezettük be a gyakorlati oktatásainkat is, hogy kellő oktatással tudjuk elindítani a kezdő telepítőket vagy végfelhasználókat.

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni oktatásainkra. Töltsd ki az űrlapot, küld el és kollégánk hamarosan jelentkezni fog. Minden részletet el fog mondani az oktatás tematikájáról és részleteiről.

Amennyiben esetleg telefonon szeretnél érdeklődni az alábbi számon megteheted:

06 20 274 2689

okosotthon oktatás

Figyelem!

A képzések helye Pécs.